Skip to content

Om os

Vores vision

For Strøm

Strøm er som udgangspunkt det samme i hele landet.

Så længe vi taler om grøn strøm, er der ikke meget mere at tilbyde end konkurrencedygtige priser og god kundeservice. Og det er netop dét, vi tilbyder.

Vores priser er fastlåste ud fra en konkurrencedygtig prissætning, du modtager ingen skjulte gebyrer. Så udover at levere grøn strøm til din bolig og/eller virksomhed, er vores største udviklingsproces at yde den bedste kundeservice.

Vi har ingen opsøgende sælgere. Vores koncept er at være de mest pålidelige og at opbygge en portefølje af tilfredse kunder ud fra god opførsel.

Vores vision

For Strøm

Strøm er som udgangspunkt det samme i hele landet.

Så længe vi taler om grøn strøm, er der ikke så meget mere at tilbyde end konkurrencedygtige priser og god kundeservice. Og det er netop dét, vi tilbyder.

Vores priser er fastlåste ud fra en konkurrencedygtig prissætning, og du modtager ikke skjulte gebyrer. Så udover at levere grøn strøm til din bolig og/eller virksomhed, er vores største udviklingsproces at yde den bedste kundeservice.

Vi har ingen opsøgende sælgere. Vores koncept er at være de mest pålidelige og at opbygge en portefølje af tilfreds kunder ud fra god opførsel.

Seneste nyt

Fra Energidrift