Kedeligt produkt, skarp pris!

Strøm er strøm, men der er så
meget andet der tæller.

Energidrift leverer strøm til konkurrencedygtige priser og lægger vægt på høj kundeservice.

Vores Vision for strøm

Strøm er som udgangspunkt det samme i hele landet.

Så længe vi taler om grøn strøm, er der ikke så meget mere at tilbyde end konkurrencedygtige priser og god kundeservice. Og det er netop dét, vi tilbyder.

Vores priser er fastlåste ud fra en konkurrencedygtig prissætning, og du modtager ikke skjulte gebyrer. Så udover at levere grøn strøm til din bolig og/eller virksomhed, er vores største udviklingsproces at yde den bedste kundeservice.

Vi har ingen opsøgende sælgere. Vores koncept er at være de mest pålidelige og at opbygge en portefølje af tilfreds kunder ud fra god opførsel.

Fast lav pris

Vores kWh pris reguleres og fastlåses for hvert kvartal. Prisen følger markedsprisen og sikrer dig en fast lav pris for dit forbrug.

Kun 19 kr,-

Med kun 19,- i månedligt abonnement, er vi blandt de laveste abonnementspriser i DK.

Hurtig svartid

Vi vægter kundeservice utrolig højt, og gør alt hvad vi kan for at hjælpe dig hurtigst muligt

Nem kundeservices

Vi står altid klar til at hjælpe dig. Vores kundeservice står klar til at hjælpe via. telefon, mail, web og sociale medier.

Følg dit forbrug

Du kan altid følge dit forbrug fra dag til dag. Klik blot på ’Forbrug’ i øverste menulinje

Ingen skjulte ting

Hos Energidrift A/S oplever du ingen skjulte opkrævninger og uforudsete regninger.

Vores historie

Energidrift A/S er et nyt og dynamisk el-selskab, der er født ud af en passion for at skabe en bedre fremtid for vores planet og vores samfund. Selskabet er stiftet af en gruppe dedikerede branchefolk og serviceeksperter, der har en fælles vision om at drive et ordentligt elselskab, som prioriterer bæredygtighed og kundetilfredshed højt.

Vi mener, at det er vigtigt at have både branchefolk og serviceeksperter med ombord, da det giver os en bredere og mere nuanceret tilgang til vores forretningsmodel. Vi ønsker at skabe en virksomhed, der ikke blot leverer grøn strøm til konkurrencedygtige priser, men også er kendt for sin fremragende kundeservice og engagement i at reducere vores CO2-aftryk.

Vores direktør, Jesper Holst, har en imponerende baggrund i bankverdenen og har anvendt sin ekspertise til at lægge en strategi, der gør Energidrift A/S til en førende aktør inden for grøn energi. Han har sat et ambitiøst mål om at tilbyde grøn strøm til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten, pålideligheden eller kundeservicen.

Vi tror på, at vores kombination af erfaring og ekspertise er nøglen til at drive en vellykket virksomhed, der er i stand til at imødekomme de stigende krav til bæredygtighed og etisk ansvar.

Jesper Holst
Direktør og daglig driftsansvarlig.

Energidrift er at sat i verden for at kunne give Danmark et mere troværdigt Energi selskab, med skarpe priser og en rigtig god kundeservice, noget som jeg synes at branchen generelt mangler.

Vi vil være den gode dreng i klassen uden at gå på kompromis.

Kontakt: Jesper@energidrift.dk

Daniel Sørensen
Marketing og PR ansvarlig.

El er superkedeligt og El-leverandører betragtes lidt som brugtbilssælgeren nede på hjørnet.

Det er min opgave at ændre den opfattelse hos Energidrifts kunder, for vi vil være den El-leverandør du kan stole på og gerne vil blive hos.

Kontakt: Daniel@energidrift.dk

Jannik Nielsen
Økonomi og kundeserviceansvarlig.

Der skal være styr på alle tal og regninger og det skal være nemt at få et overblik.

Skulle der stadig opstå spørgsmål eller er du blot nysgerrig, så er vi klar ved mailboksen og telefonenerne

Kontakt: Jannik@energidrift.dk

Kim Jørgensen
Salgschef.

Vores strategi er ikke at ringe vores kunder op, eller fange dig foran dagligvarebutikken.

Til gengæld sidder vores salgsteam klar til at tage imod din henvendelse, og hjælpe dig frem til en oversigt over din besparelser.

Kontakt: Kim@energidrift.dk