Skip to content

Flytter din virksomhed?

Vi har gjort det nemt for dig!

Du kan hurtigt og nemt få tilmeldt din nye virksomheds adresse til el.

Står du og skal flytte i privaten også, så kan du simpelt og hurtigt læse mere og melde din flytning her. Læs mere og udfyld fomularen for flytning af adresse her

Få strøm til din nye adresse

Skal du have en el-aftale til din virksomhed, så er du kommet det rette sted hen. Tryk på knappen herunder og udfyld oplysningerne i formularen på 2 minutter, så klarer vi resten. Mere simpelt og nemt bliver det ikke.

Afmeld din elaftale på den gamle adresse

Skal du afmelde din el-aftale på den gamle adresse, så tryk herunder. Husk også at gå ind og melde strøm til din nye adresse igennem Energidrift lige herover.
Vi har gjort det nemt for dig!

Derfor skal du vælge Energidrift

Meld flytning i privaten

Ønsker i at flytte jeres privat adresse?

Så kan I via knappen herunder læse mere omkring det, samt finde vej til en formular hvor dette gøres.

Hvilket elselskab skal jeg vælge?
Hvad er forskellen

Fast kvartalspris eller Variable pris?

En fastpris aftale giver dig mulighed for at kende prisen på el hele døgnet rundt som en form for forsikring. Energidrifts fastpris justeres ved begyndelsen af hvert kvartal. Vi anbefaler en fast pris, hvis du altid ønsker at vide, hvad prisen på el er, og hvis du ikke ønsker, at el-spotprisen skal bestemme, hvornår du vasker eller tørrer tøj, laver mad eller bruger varmepumpen, hvor du ikke selv kan kontrollere, hvornår den starter og stopper.

En variabel prisaftale følger spotprisen på den nordiske elbørs og ændres hver time. Timeprisen for næste døgn fastsættes normalt ved middagstid dagen før på den nordiske elbørs. Den nordiske elbørs er forbundet med den europæiske elbørs, så hvis der er overskud af el i Europa generelt, falder prisen også i Skandinavien. På samme måde stiger prisen, hvis der er mangel på el i Europa. Derfor afhænger den samlede gennemsnitspris over en måned eller et kvartal af dit forbrugsmønster og den aktuelle strømpris, når du bruger strømmen. Det kan derfor være en fordel at vaske, tørre og lave mad i de billigere timer, hvis det passer ind i din tidsplan.

Hvilket elselskab skal jeg vælge?
Spørgmål

Har du flere spørgsmål?

Skriv til os på kundeservice@energidrift.dk eller ring på 44 45 44 34

Vi står altid klar til at hjælpe jer.
Hverdage 9-15
Fredag 9-14